Retransmissions en streaming

Especialistes en streaming

L’Streaming en viu és una tècnica audiovisual que consisteix en l’emissió en directe, sense interrupció, i que permet connectar amb el públic. Aquest tipus de retransmissió aconsegueix que un esdeveniment que es desenvolupa en un espai concret pugui ser visible des de qualsevol altre punt del planeta a través d’un dispositiu.

PuntTV som especialistes en l’emissió i realització de directes. Posem a la teva disposició el nostre coneixement i experiència en un món que avança cap a la hiperconnectivitat.

Una forma de trencar fronteres físiques i aconseguir que el públic potencial d’un esdeveniment incrementi notòriament. En definitiva, és una forma de connexió molt directa i personal, i permet fer una publicitat de manera intel·ligent.

Quins son els elements necessaris per a un streaming de qualitat?

Realització multicàmera

En les transmissions en viu, el dinamisme audiovisual és molt importants per mantenir l’atenció constant dels espectadors. La realització multicàmera permet oferir diversos punts de vista del mateix fet. Aquesta opció permet donar més detalls de l’acció que s’està desenvolupant i aportar més ritme a la transmissió.

Àudio Professional

En una transmissió en directe, oferir un àudio de qualitat és vital perquè els usuaris facin un bon seguiment del directe. Un so de baixa qualitat o amb interferències farà que el públic pugui renunciar a seguir veient-la o que el missatge que interessa transmetre no arribi. Utilitzar microfonia professional ens evitarà problemes.

Posada en escena i il·luminació de qualitat

Oferir una bona posada en escena també és clau. Crear un set de televisió en la línia al tipus d’esdeveniment o activitat que es vulgui transmetre, ajudarà a reforçar el missatge i ens aportarà professionalitat. Per la seva banda, la il·luminació també caldrà treballar-la per evitar cares fosques o imatges poc nítides.

Una bona qualitat de la senyal

Perquè un streaming funcioni el senyal ha d’arribar amb qualitat i sense interferències als espectadors, per aquest motiu a PuntTV treballem amb tècnics especialistes en streamings i les últimes tecnologies del sector.

Per què fer streamings dels meus esdeveniments?

Incrementa la difusió

El teu esdeveniment o activitat pot seguir-se potencialment per més públic des de tot el món.

Transmet proximitat

Aconsegueix una interpel·lació directa amb l’audiència i/o espectadors.

Interactua amb el teu públic

L’Streaming t’ofereix la possibilitat d’obrir canals de comunicació amb els usuaris que et segueixin i adaptar els continguts a les seves demandes.

Estalvia costos

L’abast i la repercussió s’amplia respecte a la inversió necessària.

Per què fer-ho amb PuntTV?

Treballant amb nosaltres guanyes en…

Qualitat audiovisual

Som una productora amb experts en el sector audiovisual que apostem per la tecnologia d’última generació per oferir un servei òptim amb projectes de qualitat.

Dinamisme

Oferir una bona posada en escena és clau. Crear un set de televisió en funció de l’esdeveniment o activitat que es vulgui transmetre, ajudarà a reforçar el missatge i ens aportarà professionalitat.

Favicon de PuntTV Comunicació Audiovisual

Qualitat de la senyal

L’streaming ha d’arribar amb qualitat i sense interferències als espectadors, per aquest motiu a PuntTV treballem amb tècnics especialistes en streamings i les últimes tecnologies del sector.

Opcions de reproducció

Et donem la possibilitat de realitzar Streamings públics, privats o amb emissió xifrada, adaptant-nos a les necessitats del client.

Video resum

La nostra feina no acaba al mateix moment que l’emissió, sinó que posteriorment l’editem per donar més presència al teu esdeveniment.

Tranquilitat

Unim la nostra llarga experiència en el món audiovisual amb l’aposta, des de fa anys, per les emissions en streaming.

Clients satisfets

Treballa amb nosaltres

En 3 senzills passos

Explica’ns la teva idea, nosaltres pensem, gravem i creem el teu video. Ens encarreguem de tot.

Contacte

Formulari de contacte

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Veure altres serveis per TVs i productores