Vídeos per a Empreses

Arriba a més clients amb el vídeo corporatiu

El vídeo corporatiu està destinat a descriure la història i els valors que defineixen l’empresa sense descriure el producte que ofereix en particular. Per tant, és una estratègia molt eficient on l’audiència s’identifica i connecta amb la marca, la qual cosa, provoca que acabi simpatitzant amb l’empresa i el seu servei o producte.

Som experts en la creació de vídeos corporatius que expliquen la història de la teva empresa i els valors que la defineixen. T’ajudem a trobar la solució que més s’adapti a les teves necessitats corporatives a través del recurs audiovisual.

A PuntTV apostem per transmetre els valors de cada empresa a través de l’emissió del missatge més adient per mostrar l’essència que més la caracteritza. Som especialistes a connectar amb el públic objectiu a través d’històries corporatives plenes d’emoció i a partir d’un missatge clar que motiva a la decisió de compra.

Beneficis del vídeo corporatiu

Augment de confiança

És el millor aliat per crear un vincle de confiança i proximitat entre la
marca i el seu públic.

Increment de l'atenció

L’audiència para més atenció a un vídeo que mostri els valors de la marca que a un anunci qualsevol que ofereixi els seus serveis i productes de forma generalitzada.

Humanització de l'empresa

Donar a conèixer l’empresa i l’equip humà que la forma, és un punt molt favorable per mostrar que es tracta d’una marca real, formada per persones, la qual cosa ajuda a crear una sensació de credibilitat i un vincle proper.

Emoció

Incrementa el factor emocional de l’audiència gràcies a un missatge ben elaborat d’allò que es vol transmetre.

Connexió amb l'audiència

Ajuda a incrementar la fidelització del client a partir d’un missatge impactant i persuasiu que connecta directament amb l’audiència.

Major visibilitat

Impliquen més visualitzacions i un increment de l’interès que causa un major nombre de visites al lloc web per continuar informant-se sobre allò que ofereix la marca.

Per què fer-ho amb PuntTV?

Treballant amb nosaltres guanyes en…

Major Trànsit

Els vídeos són una via molt efectiva per incrementar el tràfic a Internet. Per la qual cosa, és un element fonamental per incloure dins de l’estratègia de promoció de la marca. Com més tràfic aconsegueix el teu lloc web, més vendes obtindràs.

Augment de Difusió

Compartir el vídeo al món digital implica poder difondre’l a través de qualsevol plataforma o xarxa social, per això, és una manera molt eficient per poder atraure públic objectiu.

Millor Posicionament

El vídeo corporatiu ajuda a fer que el teu negoci aparegui més en els motors de cerca d’Internet i que les persones s’animin a accedir-hi per conèixer els serveis o productes que ofereix la marca.

Clients satisfets

Treballa amb nosaltres

En 3 senzills passos

Explica’ns la teva idea, nosaltres pensem, gravem i creem el teu video. Ens encarreguem de tot.

Contacte

Formulari de contacte

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Veure altres serveis per TVs i productores