Videomàrqueting per a empreses

Especialistes en videomàrqueting

A Punttv oferim un servei de comunicació audiovisual integral de gran qualitat i la màxima complicitat amb el client. El vídeomarketing és la manera més efectiva de donar-se a conèixer, crear impacte en els usuaris i aconseguir que es converteixin en futurs clients.

Revoluciona les teves ràtios de conversió i xifres de beneficis incorporant contingut audiovisual a la teva estratègia de marketing.

Beneficis del Vídeomarketing…

Augmentar les vendes

Pots incidir directament en la decisió de compra dels clients o consumidors finals, ja que els vídeos permeten tenir una millor concepció de l’aspecte i funcionament d’un producte o servei. És per això que la majoria dels usuaris tenen preferència per comprar en webs on hi ha contingut audiovisual que fa més atractiu el producte o servei i ajuda a entendre-ho millor.

Captar l'atenció dels usuaris

Els vídeos permeten transmetre el teu missatge de manera original, són capaços de crear una atmosfera màgica i captar l’atenció de l’espectador. Simplement fa falta donar-li al Play i mirar. El contingut audiovisual acostuma a estar associat amb l’oci i, per tant, és més fàcil i còmode de consumir que qualsevol altre format.

Incrementar la visibilitat a internet

Una bona estratègia de videomarketing beneficia el posicionament natural en els cercadors d’internet perquè és capaç de captar l’atenció, augmentant el temps de permanència de l’usuari en el teu lloc web o perfil de xarxes socials. Segons els estudis de Forrester Research, una pàgina que contingui vídeos té 50 vegades més probabilitats d’aparèixer en la primera pàgina de Google.

Guanyar un espai en la memòria del teu públic

El missatge transmès a partir de contingut audiovisual quedarà més clar, ja que aprofita diferents recursos com la imatge, la música, la veu i el text. D’aquesta manera afavoreix el fet que el teu missatge penetri en la nostra memòria i perduri en el temps. Una bona estratègia de videomarketing és aquella que aconsegueix transmetre emocions a l’espectador. Com deia Maia Angelou, “Les persones oblidem el que vas dir o vas fer, però mai oblidaran com les vas fer sentir.”

Entrar de ple en el futur perquè el vídeo és futur

La gran quantitat d’informació acumulada en la xarxa provoca que els usuaris es decantin per formes de comunicació que expliquin més en menys temps. Aquest fet accentua l’ús del material audiovisual. Tant és així que l’estudi Visual Working Index, dut a terme per la multinacional CISCO, preveu la triplicació del consum de vídeos en els pròxims 5 anys.

Difondre la teva marca i missatge amb més facilitat

Els vídeos són més susceptibles de ser compartits i permeten estendre el teu missatge a més usuaris de forma més efectiva. És important conèixer a la teva audiència per a poder oferir-li exactament el que vol.

Per què fer-ho amb PuntTV?

Treballant amb nosaltres guanyes en…

Visibilitat i conversió

El videomàrketing és la manera més efectiva de donar-se a conèixer, crear impacte en els usuaris i aconseguir que es converteixin en futurs clients.

Estratègia integral

Hi ha molts formats de videomarketing que et permetran implementar la teva estratègia o cobrir les teves necessitats.

Solucions innovadores

A Punttv estem sempre en constant renovació. La utilització de les tecnologies i tècniques audiovisuals més avançades son part imprescindible de la nostra filosofia.

Projectes de videomàrketing

Clients satisfets

Treballa amb nosaltres

En 3 senzills passos

Explica’ns la teva idea, nosaltres pensem, gravem i creem el teu video. Ens encarreguem de tot.

Contacte

Formulari de contacte

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Veure altres serveis per TVs i productores