Vídeo Animació

Especialistes en Motion Graphics

El vídeo animació, també conegut com a motion graphics, és un format
audiovisual molt utilitzat actualment per transmetre propostes o idees d’una forma didàctica i per vendre serveis d’una manera diferent i divertida a través d’aquesta particular tècnica.

Si vols transmetre idees i propostes d’una forma divertida, Motion Graphics és el que necessites.

A PuntTV disposem de les millors tècniques i programes de creació de vídeos d’animació i aprofitem al màxim les capacitats professionals que ens caracteritzen amb la intenció d’oferir el millor servei amb la màxima qualitat.

Connecta amb el teu públic a través del vídeo animació personalitzat. Deixa empremta entre la teva audiència.

Beneficis del vídeo animació

Mostra experiència

El vídeo animat és una de les millors opcions per presentar o vendre un
producte o servei i per mostrar experiència en allò que es vol vendre.

Credibilitat

Aporta confiança i credibilitat al públic i contribueix positivament a l’objectiu de la marca per aconseguir la intenció de compra de l’audiència.

Transparència

És una bona tècnica de presentació de l’empresa per mostrar els productes i serveis que ofereix i la seva filosofia corporativa d’una forma transparent i
única.

Viralitat

Els vídeos animats tenen una gran susceptibilitat de difusió en les diferents plataformes i xarxes digitals i aconsegueixen tornar-se virals gràcies a la gran generació de tràfic als diferents canals online.

Transmissió d'idees clau

Utilitzar formes simples, imatges i textos animats, ajuden molt efectivament a transmetre idees clau i crear un vincle directe amb l’espectador.

Facilita la comunicació

La forma didàctica en la qual es basen els motion graphics, és una via excel·lent per facilitar la comunicació amb l’usuari i perquè s’entengui la finalitat del vídeo de manera ràpida, senzilla i directa.

Màxim entreteniment

És una alternativa que acostuma a estimular l’atracció del públic pel seu gran nivell d’entreteniment.

Efectivitat

En el moment d’intervenir decisivament en la compra del client, és molt efectiu perquè aporta els continguts de manera senzilla i planera, que és el que busca l’audiència: mantenir-se informada de forma ràpida i efectiva.

Per què fer-ho amb PuntTV?

Treballant amb nosaltres guanyes en…

Llarga trajectòria

La nostra llarga experiència professional ens permet estar en un llindar referent del sector audiovisual i desenvolupar projectes d’alta qualitat adaptats a les necessitats de la marca.

Marquem la diferència

El món del motion graphics es troba en auge en els diferents sectors professionals i és per això que a PuntTV ens mantenim en constant actualització i marquem la diferència en l’àmbit audiovisual.

Atenció personalitzada

Brindem per aportar una atenció personalitzada perquè sabem la importància de cuidar al nostre client d’una forma activa i resolutiva per aconseguir la millor solució per al projecte.

Garantia de satisfacció

La qualitat del nostre servei juntament amb els resultats obtinguts, són garantia de satisfacció del nostre client, qui sempre acaba apostant per nosaltres.

Projectes de motion graphics

Clients satisfets

Treballa amb nosaltres

En 3 senzills passos

Explica’ns la teva idea, nosaltres pensem, gravem i creem el teu video. Ens encarreguem de tot.

Contacte

Formulari de contacte

"*" indicates required fields

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i hi aplica la política de privacitat i les condicions de servei de Google.

Veure altres serveis per TVs i productores