Enoturisme Penedès

Client: Enoturisme Penedès
Projecte: Video corporatiu
Agència: Parènthesis Marqueting Consulting
Data: 2013

Després de sis mesos de feina, 40 jornades de filmació, 45 localitzacions, 200 actors i més de 200 hores d’edició, Punt Tv Comunicació Audiovisual presenta el que és, sense cap mena de dubte, un dels seus projectes més ambiciosos.

L’audiovisual #Penedèspuraemoció, de promoció enoturística de les comarques del gran penedès, recull de forma dinàmica l’essència d’un territori i les activitats que s’hi poden duu a terme. Per fer-ho hem visitat diversos cellers i caves enregistrant imatges dels processos d’elaboració del vi i del cava de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i  Garraf.

També hem conegut diverses empreses turístiques de la zona, que ens han permès conèixer amb més profunditat les sensibilitats del territori i el tarannà de qui hi treballa. La filmació s’ha realitzat amb una càmera amb sensor de 35mm tipus cinema.

Gràcies a l’excel·lent feina de producció d’Enoturisme Penedès i Parenthesis Marqueting Consulting hem pogut filmar les festes del Penedès des d’uns punts de vista mai vistos fins ara. El Vijazz, la festa de la fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia, la diada castellera de Sant Fèlix o la Festa Major de Vilafranca del Penedès són algunes de les festivitats més remarcables de la comarca.

En aquest vídeo promocional hem treballat conjuntament amb l’empresa Global Image del sadurninenc Blai Carda. El gran nombre de sessions de treball ens ha permès establir sinergies molt positives per a futurs projectes.

El video el podeu mirar aquí. Us recomanem que us acosteu al nou centre d’acollida turística de Vilafranca del Penedès, on s’ha construït una sala de projecció expressament per aquest audiovisual.