Sex Tape – Cameron Diaz

Client: Sony Pictures
Projecte: Cobertura pels mitjans
Agència: Full Time Egen
Data: 2014

Punt TV va ser l’encarregada de gestionar els sets d’entrevistes i fer la cobertura pels mitjans per a la presentació de la pel·lícula Sex Tape interpretada per Cameron Díaz i Jason Segel. Durant dos dies del mes de juny, la productora va treballar per Sony Pictures International i Sony Pictures Espanya a través de l’agència Full Time.

El rodatge es va dur a terme a l’Hotel Mandarin Oriental de Barcelona, on Punt TV va desplegar un equip format per una desena de professionals.

La productora va ser l’encarregada de coordinar més de 80 mitjans de comunicació d’’Europa, Àsia i Sud Amèrica i proporcionar-los les imatges de les entrevistes que es van fer en cadascun dels sets.

A més, Punt TV també va rodar un spot amb l’actor Dani Rovira i els dos protagonistes de la pel·lícula, Cameron Diaz i Jason Segel,  per a promocionar el film a Espanya. Al vídeo, que ha rebut en dos mesos més 350.000 visites a YouTube, els tres actors parlen sobre temes relacionats amb l’argument de Sex Tape i la seva experiència dins del món de la interpretació.