Espot FCB Barcelona

Client: FC Barcelona
Projecte: Espot Eleccions FC Barcelona 2015
Agència: Feedback MP
Data: 2015

L’agència FeedbackMP ha confiat en PuntTV Comunicació Audiovisual per a realizar l’spot publicitari de les eleccions presidencials del FC Barcelona. Durant una intensa setmana, les dues productores han treballat plegades per a desenvolupar l’storyboard i realitzar el casting  de professionals de les diferents disciplines deportives que apareixen a l’espot.

PuntTV ha fet un gran desplegament tècnic i humà. Una desena de professionals especialitzats en diferents àmbits del món audiovisual han estat els encarregats de donar forma al projecte.

El rodatge s’ha realitzat en resolució 4K, amb càmeres de format 35mm i òptiques Carl Zeiss d’última generació. Per a donar el dinamisme que l’espot requeria, s’ha utilitzat un sistema d’estabilització DJI Ronin de tres eixos. Un travelling  i una grua han estat altres materials utilitzats per a donar reforçar el dinamisme que s’ha treballat durant la fase de muntatge.

L’spot s’ha enregistrat a les intal·lacions del FC Barcelona, concretament al Camp Nou, el Palau Blaugrana i l’exterior de la Sala Auditori 1899.

L’espot institucional tenia l’objectiu d’animar als socis a participar a les eleccions a la presidència del club. L’espot s’ha emès per Televisió de Catalunya TV3 i Barça TV.

Properament us presentarem el making off del rodatge.