Streaming Covides

Client: Covides
Projecte: Video streaming
Agència: Parenthesis Marketing Consulting
Data: 2014

L’agència vilafranquina Parènthesis Marqueting Consulting va encarregar a PuntTV la realització en streaming de  l’acte central de celebració dels 50 Anys de Covides, amb la presentació del llibre commemoratiu “Covides 50 Anys (1964-2014)” i l’homenatge als fundadors i als presidents de la història de la cooperativa.

L’acte es va celebrar a l’Auditori de Vilafranca i degut a la gran afluència de públic es va habilitar una pantalla a la sala gran de la Fassina. Això va suposar un gran repte per a PuntTV, que va haver de realitzar un gran desplegament tècnic per donar cobertura a les necessitats de l’acte.

A l’auditori vàrem col·locar quatre càmeres per obtenir imatges des de diferents punts de vista, a la sala de control vam instal·lar una realització multi càmera pròpia i mitjançant un ràdio enllaç enviàvem la senyal en streaming al projector de la Fassina. La senyal també es va projectar en directe a l’auditori permetent als espectadors gaudir d’una millor experiència visual.

PuntTv també va fer el video resum del dinar commemoratiu dels 50 anys de Covides, que va contar amb la presència del molt honorable president de la Generalitat Artur Mas.