Verds a la Xina TV3

Client: Castellers de Vilafranca
Projecte: Documental
Agència: Feedback MP
Data: 2015

Un documental sobre l’aventura dels Castellers de Vilafranca a la Xina. Aquest és l’objectiu que ha portat a Punt TV Comunicació Audiovisual a viatjar amb els Verds al país asiàtic. Tot i que el motiu de la visita ha estat la celebració de la Barcelona Catalonia Cultural Week, els Verds han participat en altres esdeveniments com la trobada amb els Xiquets de Hangzhou a l’empresa Antex, la seu de la colla xinesa.

Ha estat la primera vegada que els castellers de Vilafranca han realitzat un desplegament audiovisual com aquest. L’equip de Punt TV desplaçat a la Xina, ha enviat imatges diàriament als mitjans de comunicació a través de l’Agència Catalana de Notícies que ha fet d’enllaç entre la productora i els media. Aquest sistema de treball ha permès que televisions com TV3 o 8tv emetessin imatges dels Verds cada dia en diverses ocasions.

Durant els dies de rodatge s’han enregistrat imatges espectaculars com el primer castell de 9 dels Verds a Àsia i les diferents contruccions que la colla ha fet amb l’skyline de Shanghai de fons.

Properament us explicarem més detalls sobre el projecte documental. Aquí us deixem el tràiler.